Blundstone herenschoenen

Het verhaal van Blundstone herenschoenen

Blundstone herenschoenen vertellen al sinds 1870 verhalen. Iedere stap die je zet, hoort vanuit een goede basis te komen. Een basis die bij je past. Kies daarom ook voor schoenen die bij je passen. Alle Blundstone modellen zijn ontstaan vanuit een minimalistische basis en hebben een stoere en urban uitstraling. Klaar om de wereld te ontdekken! En klaar om nieuwe verhalen te verzamelen. Je Blundstone boots zijn de dragers van de verhalen die je wil vertellen. De kleine details in de verschillende Blundstone modellen zorgen voor het verfijnde resultaat. Schoenen waar je mee gespot mag worden. Maar ook schoenen die tegen 'n vuiltje kunnen en waarmee geleefd mag worden! What you see is what you get. En dat past bij je karakter. Recht voor z'n raap en ondernemend. Ambitieus maar ook ietwat brutaal. Vertel je verhaal met Blundstone herenschoenen. So what's your story?

Jij en je Blundstone herenschoenen

Blundstone herenschoenen zijn erg veelzijdig. Ze zijn bestand tegen ieder type weer en geschikt voor iedere gelegenheid. Je kan ze dus altijd met zelfvertrouwen dragen. Ze mogen vies worden, want je krijgt de Blundstone boots gemakkelijk weer schoon. Deze robuuste boots met stoere uitstraling zijn perfect te combineren met diverse looks. Trek ze aan tijdens het werken of neem ze mee op reis. De schoenen zijn zowel geschikt voor het stadsleven als de mooie natuur. De basis is minimalistisch en geeft je kwaliteit, gemak en comfort. Maar binnen de verschillende modellen is er enorm veel oog voor detail en afwerking. Hierdoor heb je altijd een stoere urban boot met uitstraling. Een verlengstuk van jezelf. Laat je Blundstone boots je verhaal vertellen.

De perfecte veiligheidsschoenen

Blundstone biedt de perfecte schoen voor op de werkvloer. Beschermend, sterk en veilig. Er zijn verschillende Blundstone veiligheidsschoenen in het assortiment. Uiteraard zijn deze Blundstone schoenen speciaal op werksituaties ontworpen. Je wordt goed beschermd tegen beroepsgevaren en voldoet aan de nodige veiligheidseisen. De veiligheidsschoenen zijn via de merklabels makkelijk aan te trekken. Sommige modellen hebben zelfs stalen neuzen. Er zit ongetwijfeld de perfecte match voor je bij. Het mooie aan de ontwerpen van Blundstone is dat de boots er ook nog eens representatief uit zien. Je kan je dus prima op de werkvloer vertonen. Kwaliteit en gemak zijn belangrijke pijlers voor het Australische merk Blundstone. Door de vele verfijnde details lopen de Blundstones erg licht en heb je minder snel last van vermoeide benen. Ideaal dus als je de hele dag moet lopen of staan. Bekijk de diverse Blundstone werkschoenen in de collectie op de webshop.

Blundstone herenschoenen morgen al in huis!

Voor iedere gelegenheid heeft Blundstone herenschoenen paraat. Luchtige boots die ademen voor in de warme zomer. Maar juist ook gevoerde leren modellen die voor de warmte zorgen in de koude winterdagen. En zelfs modellen die je het hele jaar door comfortabel kan dragen. Blundstone heeft voor ieder wat wils. Echte mannenschoenen waar je mee thuis kunt komen! Alle Blundstone modellen zijn op voorraad en dat betekent dat als je de boots vóór 16.00 uur besteld, je ze de volgende dag thuis bezorgd krijgt. We geven je ook graag advies als je nog vragen hebt of hulp kan gebruiken bij het vinden van je perfecte match.