Wat zijn de populairste Blundstone schoenen?

De Blundstone schoenen staan wereldwijd bekend om hun uitstekende comfort en kwaliteit. Ook de looks van de schoen zijn typerend en met veel stijlen te combineren. Er zijn ontzettend veel verschillende modellen die er allemaal iets anders uitzien. Natuurlijk zitten er een aantal toppers die het meest gedragen worden, hieronder staan drie van de meest populaire Blundstone schoenen voor je beschreven.

Drie toppers

Blundstone 561 561
Het 561 model is een van de best gedragen Blundstone schoenen. De schoen is gemaakt van lichtbruin nubuck en het kenmerkende elastiek is donkerbruin. Over het algemeen heeft deze Chelsea Boot een stoere uitstraling, en is deze uitstekend te combineren met jeans en lichte outfits.


Blundstone 1306

1306

Ook het 1306 model is gemaakt van nubuck, alleen ditmaal is de kleur bruin iets donkerder. Deze dress boot heeft een verfijnde zool, waardoor hij goed te dragen is onder een pantalon. Ook zorgt de zool ervoor dat deze Blundstone schoenen een classy uitstraling hebben.


Blundstone 515515

Het Blundstone 515 model is een model van de classic boots. Deze schoenen zijn gemaakt van zwart leer. Het elastiek is blauw, waardoor hij net iets anders is, maar de schoen is, net als alle classic modellen, met vrijwel iedere outfit te combineren.

 

 

 

Benieuwd naar meer van de Blundstone schoenen?

Dit zijn drie van de populairste modellen van Blundstone, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Heeft dit je interesse gewekt voor een van onze meest populairste schoenen, of eventueel interesse in een van onze andere modellen of de prijzen? Kijk dan bij onze dames of herenschoenen!

Damesschoenen Herenschoenen Kinderschoenen