5 redenen waarom je Blundstone boots moét hebben

Blundstone is een familiebedrijf dat is opgericht in Australië in 1870. De Blundstone boots zijn een van de meest bekende schoenen geworden wereldwijd en dat is niet voor niets. Behalve dat de boots ontzettend goed staan onder iedere outfit, voelen ze ook nog eens aan als wolken. Hier zijn 5 redenen waarom je een paar Blundstone boots moet aanschaffen.

Waarom kiezen voor Blundstone

1 – Blundstone's Schock Protection System  

Het door Blundstone ontwikkelde SPS (Shock Protection System) is in alle Blundstone boots verwerkt. Het zorgt ervoor dat, tijdens het lopen, dat schokken naar de benen met wel 33% afnemen. Dit is veel gezonder voor het lichaam en het zorgt ervoor dat de pijn aan de benen tijdens het wandelen aanzienlijk minder is.

2 – Waterafstotend

De meeste boots zijn te behandelen met Blundstone shoe polish. Dat zorgt ervoor dat de schoenen 100% waterafstotend worden. Schoonmaken wordt hierdoor een stuk makkelijker en je zal geen last meer hebben van natte voeten wanneer het regent.

3 – Gemakkelijk aan te trekken

Blundstone boots zijn heel eenvoudig aan te trekken. Door het kenmerkende elastiek aan de zijkanten van de schoen past de voet gemakkelijk in de schoen. Daarnaast zijn de merklabels erg handig om vast te houden tijdens het aantrekken van de boots.

4 – Uitneembaar voetbed

Doordat het voetbed van de schoen volledig uitneembaar is, is een Blundstone uitermate geschikt om podotherapeutische zooltjes in te leggen. Zo worden ze nóg beter voor je voeten.

5 – Ze passen bij iedere outfit

De laatste reden zeker voor Blundstone boots te kiezen is dat ze passen onder iedere outfit. De boots kunnen een classy look hebben, maar tegelijkertijd ook erg stoer of casual. Wat voor outfit je ook aantrekt, Blundstones staan er goed bij.

Benieuwd naar die fantastische Blundstone boots?

Ben je al benieuwd geworden naar die fantastische schoenen van Blundstone? Kijk dan nu zelf naar de verschillende modellen op onze website. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact met ons op!

Damesschoenen Herenschoenen Kinderschoenen